De voordelen op een zonnig rijtje

Voordeliger

Als je samen met je buren en buurkracht aan de slag gaat, kun je een grote slag slaan. Want iedereen die meedoet in de buurt, profiteert mee van een betere deal. Die vaak ook nog eens voordeliger wordt naarmate er meer buurtgenoten meedoen. En bijna altijd kun je als groep rekenen op extra service. Kijk, dan breekt het zonnetje in de buurt toch meteen door!

Makkelijker

Gedoe met energie besparen verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een ervaren buurtbegeleider uit de regio staat jullie terzijde met tips. Er komt een onafhankelijke energieadviseur op bezoek en buurkracht helpt je je buurtgenoten te enthousiasmeren om ook mee te doen. Al met al de makkelijkste manier om samen prachtige resultaten te behalen.

Slimmer

De buurtbegeleider heeft vaker met het bijltje gehakt. Heeft een uitgebreid netwerk in de regio en geeft jouw buurt ook toegang tot alle ervaringen in buurkrachtbuurten in het land. Het is inmiddels in honderden buurkrachtbuurten wel duidelijk dat dit de slimste manier is om zonnepanelen aan te pakken.

Leuker

De ervaring van buurkracht leert dat samen met je buren en de buurt energie besparen beter werkt omdat het leuker is. Je staat nergens alleen voor. De samenwerking voor het gemeenschappelijke doel en vooral de resultaten, geeft in alle buurten vooral heel veel positieve energie. En dan hebben we nog niet eens over de besparingen!